Mag ik mezelf aan u voorstellen; mijn naam is Brigitte Scholte – Extra uit Eindhoven, het bruisend hart van Sophisticated Beauty gespecialiseerd in permanente make-up (pmu) te Maarheeze.

Ik ben opgeleid en gecertificeerd door Nouveau Contour te Weert, het meest toonaangevende merk in permanente make-up. Om daarbij steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends daag ik mezelf uit door het volgen van Master Classes.

Er wordt bij Sophisticated Beauty uitsluitend gewerkt volgens de strenge landelijke Hygiëne- en Milieucode zoals die gelden voor permanente make-up. Vanzelfsprekend ben ik GGD gecertificeerd waarmee u verzekerd bent van een volledig veilige en hygiënische behandeling. En vanzelfsprekend volgen wij nauwlettend de COVID-19 Hygiëneprotocol op.

Gedreven naar perfectie kijk ik naar uw gezicht en huidskleur om de mooiste permanente make-up aan te brengen in de vorm van een eyeliner, wenkbrauw of lippen behandeling. De modernste technieken, deskundigheid, oog voor detail en de nieuwste computer gestuurde apparatuur is uw garantie voor kwaliteit.

Graag verwelkom ik u in mijn praktijk voor permanente make-up te Maarheeze, centraal gelegen op de grens van Limburg, België en Noord Brabant en op korte afstand van Eindhoven, Hamont, Weert en Roermond. We zijn makkelijk te vinden, als u uit de trein stapt van station Maarheeze komt u de geur van een vers gezet kopje koffie reeds tegemoet. Indien u met de auto komt is er ruim voldoende parkeerruimte voor de deur. Onze praktijk is gelijkvloers en daarmee makkelijk toegankelijk.

Of ziet u mij als ambulant specialiste, neem vrijblijvend contact met mij op en ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Afspraak maken