Sun Stick by Make up Defender

Natuurlijk wilt u graag zo lang mogelijk kunnen genieten van uw semi permanente make-up. Met de sun stick by Make up Defender lukt dit!

Deze sun stick is een zonnebrandcrème (SPF 50) welke speciaal is ontworpen om semi permanente make-up te beschermen tegen, UVA- en UVB stralen, ja zelfs tegen zonnebank lampen.

De effectieve maar uitgebalanceerde beschermingsfactor zorgt ervoor dat de kleuren van uw semi permanente make-up blijven zoals ze moeten blijven.

De sun stick is niet vettig, geeft geen vlekken op kleding, is waterbestendig en heeft een natuurlijk hypo allergene geur. Bij ons verkrijgbaar flacon 12 ml voor € 14,95 p/stuk.


Marc Inbane “veilig bruin zonder zon!”

Helemaal fan van de Marc Inbane tanning spray. Hiermee creëer je gemakkelijk een prachtige gebruinde teint, zonder dat je je huid blootstelt aan de schadelijke UV-straling.

De spray is gemakkelijk aan te brengen is geschikt voor alle huidtypen en het gehele lichaam. Eén flacon is tot wel 60keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Nú verkrijgbaar bij ons in de praktijk, Marc Inbane tanning producten!

 


Cadeaubon

Een cadeaubon is altijd leuk om te geven of te krijgen. Verras iemand (of jezelf ) met een persoonlijke cadeaubon voor een behandeling of één van de leuke aanbiedingen die we regelmatig posten. Geef een stukje beauty cadeau!

 

 

 

 

 


Ecuri Superlash wimperserum

Een prachtige mooie oogopslag binnen 4 weken!

Dit wimperserum van Ecuri is een nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Daarbij worden je wimpers ook dikker, donkerder en krachtiger. Dat wil toch iedere vrouw?

Het gebruik van Super Lash is heel eenvoudig, het serum dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. Je gebruikt Super Lash vier weken elke avond, hierna kun je voor 3-4 weken stoppen. Daarbij is het geheel zuinig in gebruik, want eén flacon is voldoende voor 3 maanden.

Nu bij ons verkrijgbaar flacon 3 ml voor € 44,95 p/stuk.

COVID-19 Hygiëne protocol.

Natuurlijk volgen en hanteren wij de regels strikt op.