Service

  • Flexibele planning
  • Uitbreiding van behandelingen
  • Omzet verhogend
  • Onderscheidend

Permanente make-up, dit is iets voor uw klanten!

Denkt u erover om meer service aan uw klanten te bieden, met daarbij een extra bron aan inkomsten zonder investering? Dat kan! Dan is een samenwerking met mij als ervaren specialist in permanente make-up een goede aanvulling richting u en uw klanten.

Ik biedt namelijk mijn expertise uit mijn salon ook ambulant aan. Uw klanten gaan deze extra service van permanente make-up verwelkomen als een dagelijks basisverzorging waarmee uw klant zich op elk moment van de dag comfortabel, stralend en verzorgt voelt.

Naast de werkzaamheden in mijn eigen praktijk, werk ik ook op locatie. Dit wil zeggen dat ik op afgesproken data en tijden in uw salon of praktijk uw klanten voorzien van permanente make-up. Het spreekt voor zich dat ik alle benodigde materialen en apparatuur zelf mee neem, waardoor u geen extra investeringen hoeft te doen.

Mocht u interesse hebben meer informatie willen, dan kunt u contact met mij opnemen. Graag kom ik dan bij u langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we kennis maken en tot een eventuele samenwerking kunnen komen.

Afspraak maken