Aanrader!

Absoluut, zeker te weten een aanrader. Door een te trage schildklier, bijna mijn wenkbrauwen verdwenen. Wenste mooie natuurlijk mooie wenkbrauwen, moest alleen de juiste vakvrouw, schoonheidssalon vinden. Nou zeker gevonden! Brigitte Scholte sociaal, meedenkend, vriendelijke en vooral vrolijke lieve vakvrouw! Bedankt voor jou en jullie deskundigheid

Wens in vervulling

Dag Brigitte, ik wil je nogmaals hartelijk dank zegen voor de behandeling. Het was veel werk om mijn wens in vervulling te laten gaan, maar je hebt hiervoor alle tijd en geduld gehad. Super fijn!

Zeer kundig

Brigitte is zeer kundig. Ze luistert goed naar je wensen en vertelt je steeds wat ze doet. Bedankt Brigitte ik ben super blij met mijn boveneyeliner!

Perfectionistisch en Vakkundig

Brigitte heeft mijn wenkbrauwen en eyeliner boven en onder gedaan, Brigitte is kundig en perfectionistisch in haar PMU zetten. Ik raad haar zeker aan als je op zoek bent voor deze behandelingen.

Shinen met mijn Wenkbrauwen

Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen, de kleur en vorm zijn perfect. Dank je wel voor je prachtige werk en inzet. Zodra ze weer vervagen en ik met mijn potlood aan de gang wil, trek ik bij je aan de bel voor een touch-up zodat ik kan blijven shinen met mijn wenkbrauwen.

Super blij

Super blij met mijn wenkbrauwen, Brigitte is vakkundig en stelde mij erg op mijn gemak. Ik vond het de eerste keer spannend maar geen spijt van gehad, tweede keer ook bij haar terug gekomen!

Erg tevreden

Door Brigitte een natural eyeliner laten zetten. Brigitte is vriendelijk en zeer kundig. Erg tevreden met het resultaat!

Kanjer

Brigitte, wat ben jij een kanjer! Je streeft naar perfectie binnen de mogelijkheden. Je weet heel goed wat je doet en doet supergoed wat je kan. Ik ben heel tevreden met al je werk, je expertise en met jou als persoon ❤. Tot gauw!