5 Sterren voor deze topper!

5 Sterren voor deze topper! 👍 Super vriendelijk, professioneel en warm persoon. Mijn wenkbrauwen zijn nog aan het herstellen maar mijn ervaring is top!

Persoonlijke service en goed advies!

Persoonlijke service en goed advies! Erg blij met het resultaat.

Ze heeft échte zorg en aandacht voor haar klanten

Ik ga al enkele jaren naar Sophisticated Beauty voor pmu wenkbrauwen. Brigitte gaat zeer zorgvuldig te werk. Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt goed geluisterd naar de wensen. Ze kijkt wat passend is bij het gezicht en zet er niet zomaar een willekeurig hip modelletje wenkbrauw op. Ze heeft échte zorg en aandacht voor haar klanten. Ze werkt netjes en hygiënisch en het is er altijd even schoon. Verwarmde stoel, dekentje, relax-muziek, overal is over nagedacht. Ik beveel Sophisticated Beauty zorgeloos en met veel liefde aan aan vrienden, familie en kennissen.

Een topper in haar vak!

Als je eenmaal de stap genomen hebt om permanente Make-up te nemen dan kan ik je één gouden tip geven…..ga naar Brigitte zij beheerst het vak als geen ander en gaat uiterst zorgvuldig te werk en verteld wat ze doet of gaat doen stap voor stap en legt het desnoods meerdere keren uit…. Ze is enthousiast, deskundig, lief, en zorgzaam….

Ik heb me een tijdje georiënteerd voor permanente make-up maar durfde de stap niet te nemen omdat ik toch vreesde voor het eindresultaat, na het informatiegesprek met Brigitte waren alle twijfels weg en het resultaat mag er wezen….het is echt super mooi en een natuurlijke uitstraling. Brigitte is echt een topper in haar vak!!

Erg mooi en heel ontspannend

Twee keer voor een behandeling geweest voor powderbrows. Erg mooi gedaan en de behandeling was erg ontspannend. Brigitte is een specialist die weet wat ze doet, eerlijke adviezen geeft en me goed heeft geïnformeerd in alles wat erbij komt kijken. Zo ook voor een goed herstel van de huid. Echt een aanrader!

Ze denkt echt met je mee

Een vakvrouw waarbij je je meteen op je gemak bij voelt. Ze zegt precies wat ze gaat doen en ze legt het goed uit. Ze is erg nauwkeurig en ze geeft je het juiste advies die je nodig hebt!
Twijfel je om je permanente make-up te doen, neem gewoon contact met haar op want ze denkt echt met je mee. Ik ben in 2020 bij haar geweest voor mijn wenkbrauwen en eyeliners . Vandaag ( 11 oktober ‘23 ) weer terug geweest voor een touch up en weer super blij met het resultaat!!

Prachtig resultaat!

Erg blij met mijn soft powder brows. Professioneel, neemt uitgebreid de tijd en voel me heel erg op mijn gemak. Prachtig resultaat!

Ik wil nooit geen ander meer!

Fantastisch lieve Brigitte, deskundig, vriendelijk en zet fantastische mooie pmu! Echt een aanrader! Ik wil nooit geen ander meer!!

Hier voel ik mij op mij gemak

Hier voel ik mij op mij gemak. Er word de tijd genomen en professioneel te werk gegaan. De wens van de klant word goed onderzocht en dan in overleg uitgetekend wat past bij mijn gezicht.

Wat een warm welkom!

Vandaag op bezoek geweest voor mijn wenkies…
Vorig jaar in juni de eerste behandeling gehad en toen al uiterst tevreden.
Vandaag, 8 februari was ik pas in de gelegenheid door verschillende omstandigheden.
Wat een warm welkom!
Zo’n rust straalt Brigitte uit, zo’n geduld en wat een vakkundigheid.
Ik ben zo ontzettend tevreden.
Ik denk na (op advies van brigitte, want je moet niks over haasten) 😊 over mijn lippen.
Als ik ze laat doen is het zeker te weten bij Sophisticated Beauty.
In 1 woord een aanrader, geweldig! Zeer tevreden.
Anja Groeneveld

Een dikke aanrader!

Zo’n lieve vrouw! Ze verteld elke stap die ze doet. Ze stelt je gerust en geeft ook haar adviezen! Jou wens word waargenomen! Zo blij dat ik de keus heb gemaakt om naar Sophisticated Beauty te gaan. En natuurlijk ook superblij met mijn eyeliner!🤩🤩🤩❤️ EEN DIKKE AANRADER!

Dankjewel lieve Brigitte

Via mijn zus hier terecht gekomen. Wat een lieve vrouw. Ze werkt erg nauwkeurig en hygiënisch en legt stap voor stap uit wat ze gaat doen. Ze stelt je helemaal op je gemak. Ze heeft alle tijd voor je. Ze is pas tevreden als je zelf ook tevreden bent! Ik had dit jaren eerder moeten doen maar durfde de stap niet te nemen. Ik ben érg tevreden met mijn “nieuwe” wenkbrauwen! Dankjewel lieve Brigitte❤️

Ze is een kunstenaar

Ik kan alleen maar roepen en schreeuwen van blijdschap… Wow💕😍💖👍.
Had ik het maar eerder gedaan. Loop al tig jaar rond met pmu gedachte 🤔

Brigitte is vakkundig, perfectionistisch, lief en grappig met een ijzersterke vaste hand. En helemaal geen pijn, althans bij mij dan.

Ze is een kunstenaar. Ben onwijs blij dat ik haar heb gevonden. Mijn wenkbrauwen en mijn eyeliners zijn zo mooi. Echte eye catchers nu. 😁

Dank je wel lieve Brigitte, ik zie je weer in februari 😉

Zit nu al aan lippen te denken 🤣.

Fijne feestdagen 😘

Super blij met mijn “wenkies”!

Super blij met mijn “wenkies”! Brigitte is zeer professioneel. Geeft goed advies en heeft mij vragen serieus genomen! Dankjewel! Tot over anderhalf jaar!

Ik kan het u aanbevelen

Ik kan het u aanbevelen, het wordt vakkundig gedaan met veel geduld en vriendelijkheid. Ik ben er heel blij mee.

Aanrader!

Absoluut, zeker te weten een aanrader. Door een te trage schildklier, bijna mijn wenkbrauwen verdwenen. Wenste mooie natuurlijk mooie wenkbrauwen, moest alleen de juiste vakvrouw, schoonheidssalon vinden. Nou zeker gevonden! Brigitte Scholte sociaal, meedenkend, vriendelijke en vooral vrolijke lieve vakvrouw! Bedankt voor jou en jullie deskundigheid

Wens in vervulling

Dag Brigitte, ik wil je nogmaals hartelijk dank zegen voor de behandeling. Het was veel werk om mijn wens in vervulling te laten gaan, maar je hebt hiervoor alle tijd en geduld gehad. Super fijn!

Zeer kundig

Brigitte is zeer kundig. Ze luistert goed naar je wensen en vertelt je steeds wat ze doet. Bedankt Brigitte ik ben super blij met mijn boveneyeliner!

Perfectionistisch en Vakkundig

Brigitte heeft mijn wenkbrauwen en eyeliner boven en onder gedaan, Brigitte is kundig en perfectionistisch in haar PMU zetten. Ik raad haar zeker aan als je op zoek bent voor deze behandelingen.

Shinen met mijn Wenkbrauwen

Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen, de kleur en vorm zijn perfect. Dank je wel voor je prachtige werk en inzet. Zodra ze weer vervagen en ik met mijn potlood aan de gang wil, trek ik bij je aan de bel voor een touch-up zodat ik kan blijven shinen met mijn wenkbrauwen.

Super blij

Super blij met mijn wenkbrauwen, Brigitte is vakkundig en stelde mij erg op mijn gemak. Ik vond het de eerste keer spannend maar geen spijt van gehad, tweede keer ook bij haar terug gekomen!

Erg tevreden

Door Brigitte een natural eyeliner laten zetten. Brigitte is vriendelijk en zeer kundig. Erg tevreden met het resultaat!

Kanjer

Brigitte, wat ben jij een kanjer! Je streeft naar perfectie binnen de mogelijkheden. Je weet heel goed wat je doet en doet supergoed wat je kan. Ik ben heel tevreden met al je werk, je expertise en met jou als persoon ❤. Tot gauw!